Klare Inkasso AS søker saksbehandlere med arbeidssted Bodø

Vi søker saksbehandlere med juridisk, økonomisk og/eller inkassofaglig bakgrunn og gjerne med erfaring fra inkassovirksomhet, namsmann eller annen tilsvarende virksomhet.

20.06.202213:11 Bjorn Tore

Klare

Klare konsernet har siden 2013 bidratt til økonomisk trygghet for norske boligselskaper og boligeiere. Konsernet er eid av boligbyggelagene USBL, BATE, BOB, TOBB, NOBL og BONORD.

Konsernet består av morselskapet Klare Finans AS som tilbyr sikring mot tap og finansiering av felleskostnader til boligselskaper over hele landet. Klare Inkasso AS tilbyr oppfølging og kundeservice overfor andelseiere som har utfordringer med betaling av felleskostnader. Med høy løsningsgrad og profesjonell håndtering øker vi tryggheten for boligselskaper og den enkelte boligeier.

Klare’s visjon er «Vi løser det for deg». Vår virksomhet er tuftet på grunnverdiene redelighet, respekt, samhandling og forenkling.

Stillingene

Vi søker saksbehandlere med juridisk, økonomisk og/eller inkassofaglig bakgrunn og gjerne med erfaring fra inkassovirksomhet, namsmann eller annen tilsvarende virksomhet.

Klare Inkasso AS har i dag 17 ansatte med høy fagkompetanse og behandler innfordringssaker for våre kunder. Vi har kunder over hele landet og et stort vekstpotensial. Arbeidet består i å innfordre felleskostnader og andre krav for boligselskaper, gjenvinne mest mulig av utestående fordringer og finne løsninger som er gode både for den enkelte boligeier og boligselskapene.

Våre medarbeidere liker å jobbe i et høyt tempo, og har fokus på at kunden får en god opplevelse. Vi kan tilby jobb i et selskap som arbeider hardt for å være i forkant når det gjelder digitalisering og teknologisk utvikling.

Vi søker etter deg som er positiv, utadvendt og engasjert. Vi kan tilby deg spennende og utfordrende arbeidsoppgaver samt gode utviklingsmuligheter- både faglig og personlig.

Arbeidsoppgaver

Utenrettslig og rettslig saksbehandling, herunder avdragsordninger, tvangssalg, og gjeldsordninger.

Kommunikasjon med oppdragsgivere, kunder og offentlige instanser
Stillingen innebærer flexitid med kjernetid mandag-fredag fra 09.00 til 14:30

Kvalifikasjoner

Erfaring innenfor inkassofaget og er ønskelig og vil bli vektlagt

Stillingen egner seg også for søkere med juridisk og/eller økonomisk utdannelse. Nyutdannede er velkommen til å søke. Nødvendig opplæring vil bli gitt.

Minimum bachelor, men inkassofaglig arbeidserfaring kan erstatte utdanning

Gode kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper

Du har et stort kundefokus og evner å gi det lille ekstra.

Du har gode samarbeidsevner og et sterkt ønske om å lykkes sammen med dine kolleger.

Du er positiv, utadvendt og engasjert i jobben og selskapet du jobber i.

Du er effektiv og trives i et hektisk og dynamisk arbeidsmiljø som drives av
daglige prestasjoner.

Du er strukturert i ditt arbeid og har høy gjennomføringsevne.

Personlig egnethet vektlegges.

Har du spørsmål om stillingen, kan du kontakte adm.dir. Kristian Undli mobil 915 94610 eller faglig leder Ole Morten Husmo mobil 90732806.

Søknadsfrist er 4. juli 2022.

Søknad med CV sendes til omh@klareinkasso.no.

Les mer om hvordan vi jobber her: Jobb i Klare